• Oude auto?

Oude auto? Breng je auto naar de sloop en ontvang een vergoeding

Advertorial

Iedere auto krijg op den duur beschadigingen of mankementen. Vaak zijn deze eenvoudig te herstellen, maar helaas is dit niet altijd het geval. Misschien ben je in het bezit van een elektrische auto en wil je deze graag wegdoen. Je hebt hier te hoge kosten aan en dit is, gezien de leeftijd van het voertuig, het simpelweg niet meer waard. Je auto kan ook zijn afgekeurd, waardoor je er niet meer mag rijden op de openbare weg. Dan is het zonde om je voertuig te houden en kan je beter een vervangend model aanschaffen. Is het ook mogelijk om een elektrische auto te verkopen aan de sloperij?

Je oude wagen verkopen
De sloop neemt doorgaans iedere auto aan in welke staat het ook verkeert. Natuurlijk is het zonde om een goede auto te verkopen aan de sloperij en daarom breng je hier vaak alleen de auto naar toe als het niet meer hersteld of gebruikt kan worden. Dit geldt ook voor elektrische voertuigen. Demontage van elektrische voertuigen volop in ontwikkeling bij sloopbedrijven. Hierdoor hebben ze interesse in het voertuig en voornamelijk in de onderdelen die zich hierin bevinden.

Automerken naar de sloop
Kan je elke auto naar de sloperij brengen? In principe kan dit wel. Natuurlijk is de prijs die je krijgt voor je oude auto afhankelijk van het merk hiervan. Als je in het bezit bent van een sloopauto kan je deze in principe gewoon naar de sloperij brengen. Er bestaan ook speciale merk autosloperijen die zich richten op bepaalde automerken. Hier kan je wellicht een groter bedrag krijgen voor je auto. Wil je sloopauto liever laten ophalen? Dan kun je kiezen voor een sloopauto ophaaldienst.

Volkswagen Golf verkopen aan de sloperij
De Volkswagen Golf is een auto welke je veel tegenkomt op de openbare weg. Het is een populaire personenwagen. Ben je in het bezit van een dergelijk model en wil je deze graag verkopen aan de sloop? Dan is dit mogelijk. Doordat er veel van deze auto’s op de weg rijden, is de vraag naar onderdelen ook heel groot. De sloperij heeft dus wel interesse in deze auto’s omdat de intacte onderdelen gedemonteerd en verkocht kunnen worden.