• Op de foto vlnr Jan Piet Leguijt en Jose Overeen van Bouwbedrijf J.P. Leguijt en Edwin Groot (directeur Stichting Klantgericht Bouwen en

Jan Piet Leguijt trots op titel

KROMMENIE Bouwnu.nl heeft de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017 uitgereikt. De prijzen zijn toegekend in drie categorieën en voor alle categorieën gold een minimum van tien reviews. Op Bouwnu.nl, dé reviewsite voor de woningbouw, geven consumenten een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning. Krommenieër aannemer Jan Piet Leguijt blijkt met gemiddeld een 9,8 de prijs voor de Beste Verbouwer 2017 met 10 of meer reviews te hebben gewonnen.

Edwin Groot: "Ik ben blij om te zien dat veel aannemers voldoening en waardering halen uit reviews. En dat het hen scherp houdt. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar bouwnu.nl. En die reviews geven andere consumenten weer handvatten bij het maken van hun keuze voor een aannemer. Ik feliciteer de drie enthousiaste winnaars van 2017 met hun prestaties."

Winnaar Beste Verbouwer

Bouwbedrijf J.P. Leguijt uit Krommenie heeft met gemiddeld een 9,8 de prijs voor de Beste Verbouwer 2017 met 10 of meer reviews gewonnen. "Sinds 1,5 jaar zijn we begonnen om de link naar de Bouwnu-vragenlijst mee te sturen bij iedere factuur. Ik wist eigenlijk niet dat er een jaarlijkse prijs voor was. Maar nu we hem hebben zijn we er erg blij mee! Een mooie beloning." – Jan Piet Leguijt, directeur.

ACHTERGROND

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Het bedrijf wordt sinds 1996 geleid door Jan-Piet Leguijt, de zevende generatie van de familie Leguijt.

JP Leguijt is een VCA gecertificeerd bedrijf, dat uitsluitend werkt met professionals op het gebied van bouw en verbouw, waaronder vaste onderaannemers. Tevens is JP Leguijt een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Deskundig, ervaren én betrouwbaar is waar JP Leguijt voor staat. Of het nu gaat om verbouw, onderhoud of inspectie van woning of bedrijfspand.

Dat geeft opdrachtgevers de zekerheid van: * professioneel en betrouwbaar advies * volledige ontzorging tijdens de bouw of verbouwing, inclusief vergunningscheck * goede prijs/kwaliteitsverhouding * kwaliteitsgarantie door gebruik van duurzame (merk)producten * servicegarantie * 100% transparante werkwijze

Type werkzaamheden

De aandachtspunten dan wel type werkzaamheden waar JP Leguijt als dé aannemer in de Zaanstreek voor is in te zetten zijn verbouw, dakkapel/dakraam, serre/overkapping, aanbouw/dakopbouw, indelingswijziging, garage/schuur, dak, vloer, keuken, badkamer, kelder, beglazing en kozijnen, onderhoud/service.