• Foto ter illustratie, dit zijn niet de gezochte HEMA-paaseieren

    www.pixabay.com

HEMA organiseert grootse paasei zoektocht

STREEK Het leukste aan Pasen is natuurlijk het jaarlijkse paaseieren zoeken. Dat vindt HEMA ook en daarom mogen alle kinderen in meer dan 700 HEMA filialen op zoek naar 'blije eitjes'. Alle gevonden eitjes houd je bij op een kaart. Wanneer je alle acht blije eitjes in de winkel gevonden hebt, verdien je een gratis chocoladeverrassing. Voor deze paasei-zoektocht kunnen kinderen nog tot en met 22 april bij een HEMA bij hen in de buurt terecht.

ZOEKEN Pasen is elk jaar weer een feestje; vrolijke lentekleuren, blije kindergezichten en natuurlijk een uitgebreid paasontbijt. Maar de kers op de taart is natuurlijk het jaarlijkse paaseieren zoeken. Kinderen kunnen in alle HEMA filialen, zowel in Nederland als in het buitenland, van 8 t/m 22 april op zoek naar paaseitjes.

Met het zoekformulier, verkrijgbaar in de winkel, gaan de kinderen op pad. Overal zijn blije eitjes 'verstopt' in de vorm van een sticker op de grond.
Zodra je een paaseitje hebt gevonden, noteer je het bijbehorende nummer op je formulier. Als je alle acht blije eitjes hebt gevonden, krijg je een gratis chocoladeverrassing. Deze kan bij de kassa worden afgehaald met een juist ingevuld formulier. Voor deze actie geldt: zolang de voorraad strekt.