• Record aantal bezoekers in 2016

29e Zaanse ondernemersdag

ZAANSTREEK Er wacht de bezoekers een mooi programma tijdens de 29e Zaanse Ondernemersdag. Zij kunnen kennismaken met Jan Hamming, de nieuwe burgemeester van Zaanstad en dagvoorzitter Rayen Panday zal de spreker Carlo van de Weijer introduceren. Verder de uitreiking van de Ondernemingsprijs, PDZ/Trias Jeugdjuryprijs en Zaanse Startersprijs.

Disruptieve innovaties zijn vernieuwingen waardoor traditionele markten ontwricht raken en nieuwe ordes ontstaan. Tijdens de 29e Zaanse Ondernemersdag op 7 november a.s. zal Carlo van de Weijer uitgebreid ingaan op disruptieve innovaties die bepalend zijn voor onze toekomst.

Tango en Route Mobiel zijn bekende voorbeelden van disruptieve innovaties, maar er zijn nog talloze andere voorbeelden te noemen. Carlo van de Weijer wordt door zijn dagelijkse werk vanuit vele invalshoeken geconfronteerd met disruptieve innovaties. Daarom kan hij zijn publiek als geen ander op een originele en inspirerende wijze naar de toekomst laten kijken. Daarbij gaat hij in op zijn ervaringen om disruptieve innovaties echt in de praktijk te brengen en hoe organisaties zich staande houden in uitdagende tijden.

Carlo van de Weijer is werkzaam bij TomTom en is tevens verbonden aan de TU Eindhoven als directeur van het strategisch onderzoeksgebied "Smart Mobility". Tijdens zijn betoog over disruptieve innovaties zal Carlo vanuit verschillende invalshoeken de toekomst belichten. Daarbij spreekt hij vanuit leiderschapservaring bij TomTom, Siemens, TNO en zijn ervaring met bedrijven in Silicon Valley waar hij samenwerkte met onder andere Uber en Tesla. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn smart mobility, robotica, big data en de ontwikkelingen op het internet.

WIE WORDEN DE WINNAARS Breakdown Sloopsupport, Laco Techniek en Bosman en Bronkhorst zijn de bedrijven die genomineerd zijn voor de Ondernemingsprijs 2017. Voor de Zaanse Startersprijs zijn Green Partner, Groeneveld Eten en Koffiebranderij Zuivere Koffie genomineerd. De winnaars van de Zaanse Startersprijs en de Ondernemingsprijs 2017 worden op 7 november tijdens de Zaanse Ondernemersdag bekend gemaakt. Ook zal een van de genomineerden dan de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs in ontvangst nemen.

Ook 7 november aanwezig zijn, schrijf dan in via www.zaanseondernemersdag.nl.