ZV De Ham al thuis in Crommenije

KROMMENIE Na het sluiten van zwembad De Watering moest ZV De Ham meeverhuizen naar het nieuwe onderkomen in Krommenie. Daar is flink wat tijd in gaan zitten, maar inmiddels draait de samenwerking op volle toeren.

Hoe vlot bleek tijdens het fameuze Oliebollentoernooi. Tien 'bloed fanatieke' mix-teams namen het tegen elkaar op. De ervaren waterpoloërs mochten alleen met hun 'slappe arm' passen en schieten. Dat leverde diverse hoogstandjes op. Aan het einde van het toernooi lagen er twee heerlijke metworsten klaar voor de winnaars. Deze dag werd door veel familieleden en buurtbewoners aangegrepen om een blik te werpen in het nieuwe zwembad. Hun conclusie was eensluidend: prachtig. Het stemt De Ham tevreden en de club rekent op een mooi vervolg van het seizoen.

Er zijn in en rond het bad nog de nodige klussen die niet klaar zijn. Vooral de 'openbare ruimte' rond het zwembad moet nog worden aangepakt. Parkeerplaatsen, verlichting buiten, de toegangsmogelijkheden voor mensen met een beperking, het is allemaal nog in aanleg. Een aantal afvalbakken en bankjes is nog in bestelling. Enkele afwateringsputjes liggen niet helemaal correct, maar leveren geen gevaar op en functioneren zoals ze moeten. De bodem van het doelgroepenbad (verstelbaar in hoogte) ligt niet conform de afspraak, maar werkt naar behoren. 

De sportzaal van de accommodatie is nog niet zo opgeleverd dat scholen - zoals vooraf bedacht - gebruik kunnen maken van de mogelijkheden.