• Drie van de vele grote 'mannen' tijdens het Saen Toernooi.

    Saen Toernooi

Twaalfde editie Saentoernooi met grote namen

STREEK Voor de twaalfde editie van het populaire bedrijven zaalvoetbaltoernooi het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi heeft de organisatie weer alles op alles gezet om ook na het toernooi voor entertainment te zorgen.

Het hoge niveau qua zaalvoetbal, de gezelligheid, sportiviteit en het netwerken tussen de deelnemende bedrijven staan inmiddels al synoniem voor het succes. Maar ook de aansluitende feestavond staat de laatste jaren garant voor een druk bezochte afsluiting.

De afgelopen jaren hebben diverse artiesten hun opwachting gemaakt. Onder andere Dries Roelvink en Django Wagner zorgden voor de ultieme feestsfeer. Dit jaar zijn er maar liefst 3 publiekstrekkers te bewonderen. Als jarenlang zorgt Benjamin van de Logt voor de muzikale omlijsting van het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi. Benjamin is de lokale held met een groot repertoire Nederlandstalig.

Om ca. 22:30 uur zal Wesly Bronkhorst een optreden verzorgen. Wesly is volkszanger pur sang en bekend van o.a. de grote hit "De lucht was blauw". Als knallende afsluiting heeft de organisatie deze editie getracht een groot artiest te boeken. Met de op dit moment populairste Nederlandse artiest denkt zij daarin geslaagd te zijn, want niemand minder dan Tino Martin zal om ca. 0:00 uur het toernooi komen afsluiten met een mini-concert.

Ook vóór het toernooi heeft de organisatie een voetbal topper weten te strikken. Rond half mei zal de loting plaatsvinden op een wel heel bekende locatie: de studio's van Fox Sports. Deze loting zal in de studio plaatsvinden geheel onder leiding staan van Hans Kraaij Jr. en zal ook live op Facebook gestreamd worden.