Trainer gaat gedeeld verder

KROMMENIE Hij is dit seizoen aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij Sporting Krommenie. Jordi van Baak zal - zo valt te lezen op Het Amsterdamsche voetbal - met ingang van 1 januari terugkeren als trainer van Kadoelen zaterdag. Daarmee volgt hij oud-ZCFC trainer Erwin Römer op die drie weken geleden koos voor zijn maatschappelijke carrière.

Voor zijn vertrek naar Sporting Krommenie was Van Beek al twee jaar trainer bij de Amsterdammers en komt er nog regelmatig over de vloer. Hij hoefde niet lang na te denken toen hij door Kadoelen benaderd werd. Bij Kadoelen zal hij op zaterdag en bij Sporting Krommenie op de zondag coachen. De trainingsavonden zijn aangepast zodat Van Beek bij beide clubs training kan blijven geven. "Kadoelen zal tot de winterstop zijn punten moeten pakken en een goede serie neerzetten. Dan kijken we over paar maanden wel waar we staan'' zo laat Van Beek weten.

Met zijn huidige club Sporting Krommenie is de trainer momenteel terug te vinden in de onderste regionen van de vierde klasse D. Dat zegt gezien de krachtsverhoudingen in 4 D weinig. 'Twee winstpartijen en de wereld ziet er weer anders uit.'