• De Cromme Bal
  • De Cromme Bal

Succesvol Cromme Bal G-open

KROMMENIE De vijfde editie van het Cromme Bal G-(ezellige) open bij TV De Cromme Bal in Krommenie was weer een succes. Maar liefst 35 tennissers uit heel Noord-Holland hadden zich voor dit evenement ingeschreven. Tennissers uit Amsterdam, Nieuw Vennep en uiteraard de Zaanstreek gingen met elkaar de strijd aan.
Verdeeld over 5 banen, die alle 5 in een andere moeilijkheid categorie waren verdeeld werd er door de G-tennissers en hun buddy's, deze helpen de G-tennissers om het spel op gang te houden, om het hardst gestreden. Mooie rally's, goede services en splijtende aces waren aan de orde van de dag. Wat er zijn grote slagen geslagen ten opzichte van vorig jaar, ze worden echt steeds beter.

Het leuke van G-tennis is dat er ook voor de tegenstander wordt geapplaudisseerd wanneer deze een hele mooie bal slaat. De dag werd net als voorgaande jaren, gespeeld zonder scheidsrechters en toch bleek dat er geen onvertogen woord viel en er was geen discussie over of een bal in dan of uit was of werd er vals gespeeld.
Per baan kwam er een winnaar uit de bus, de overige deelnemers werden allemaal tweede en ook zij gingen met een mooie beker naar huis.