• Ben Hooijschuur

Oliebollen-Snert wandeling

STREEK De laatste wandeling van dit jaar bij Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes is traditioneel de Oliebollen Snert Tocht. Een mooie ochtendwandeling op maandag 31 december die start vanuit het DTS Clubgebouw De Trots, Zuiderweg 72, 1456 NH Wijde Wormer.

De lengte van de wandeling is 10 kilometer, start om 10.00 precies en inschrijven kan vanaf 09.15 uur. Bij de inschrijving ontvangt iedere deelnemer een tegoedbon voor een kopje koffie of thee. Deelname voor niet-leden bedraagt € 3,50, Bondsleden € 2,50 en voor DLL-leden € 1,50.


Een ieder loopt z'n eigen tempo met behulp van een routebeschrijving die wordt verstrekt bij de start. Er wordt niet gepauzeerd. Onderweg, op Braakdijk nummer 18 rood bij de familie Thea en Roel van Delft, worden gratis oliebollen uitgedeeld. Na afloop in de DTS kantine kunt u een heerlijk kopje koffie/thee nuttigen en nagenieten van deze wandeling met een heerlijk kop Snert tegen betaling.
Lid of geen lid iedereen is van harte welkom om in twee uurtjes deze laatste ochtendwandeling van het wandeljaar 2018 mee te beleven. Alle informatie over alle wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl .