• Lobbie Crew

Lobbietoernooi weer in aantocht

KROMMENIE De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 37 e editie van het Lobbietoernooi. Met Bert van Vulpen als nieuwe hoofdsponsor staat er van 21 tot en met 28 juli weer een week mooi tennis met allerlei activiteiten eromheen gepland bij tennisvereniging KLTV in Krommenie.

Ditmaal is het thema 'Lobbiefest', met een knipoog naar Oktoberfest. Herfstige taferelen dus in hartje zomer. Op woensdagavond staat er een bierproeverij gepland. Op donderdagavond de tweede editie van de Lobbie Muziekbingo en op vrijdagavond is er zoals altijd de feestavond, met muziek van de Zaanse dj Good 2B Back. Ook op de andere avonden is er genoeg te beleven tijdens het Lobbietoernooi en worden er hapjes rondgedeeld.

Tijdens het Van Vulpen Lobbietoernooi kan er getennist worden in verschillende speelsterkten. Er worden dubbels en mixen gespeeld in de categorieën 2 tot en met 8, met in de niveaus 6 en 7 nog een aparte klasse voor 45-plussers. Het Lobbietoernooi is te volgen via Facebook, Instagram en op de website Lobbietoernooi.nl