• www.pixabay.com
  • KRAS toernooi

KRAS Jeugd Tennis Toernooi in de herfstvakantie

ASSENDELFT/KROMMENIE De inschrijving voor het jaarlijkse KRAS Jeugd Tennis Toernooi is weer geopend. Dit toernooi wordt gespeeld in de herfstvakantie van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober. Inschrijving staat open voor jeugd jonger dan 18 jaar oud tennissend op recreatief dan wel prestatief niveau. Om te kunnen inschrijven moet je lid zijn van een van de tennisverenigingen in Krommenie of Assendelft. Van die twee plaatsnamen is ook de naam van het toernooi afgeleid. Het gaat om de verenigingen TVA, Overdan, Cromme Bal en KLTV. Deze verenigingen organiseren dan ook samen dit toernooi. De wedstrijden en andere activiteiten vinden plaats op de tennisbanen van deze verenigingen. 

Tijdens dit toernooi is uiteraard een belangrijke plaats voor tennis ingeruimd. Maar er gebeurt veel meer! Zo heeft het KRAS toernooi dit jaar als thema 'Games'. De toernooicommissie is nu druk bezig rond dat thema leuke activiteiten te bedenken. Onderdeel van het toernooi maakt ook altijd een super gezellige actieve tennisclinic uit waarin de tennistrainers van de KRAS verenigingen een actieve rol hebben. Dit is altijd een groot succes!  Daarnaast wordt er ook weer een leuke feestavond georganiseerd. Ook goed om te weten: er is altijd wat lekkers te eten tussen de middag. Overigens worden de kinderen die niet lekker kunnen tennissen/sporten omdat ze ernstig ziek zijn, niet vergeten. Een deel van het inschrijfgeld gaat namelijk naar KIKA en er vinden creatieve acties plaats teneinde geld in te zamelen voor KIKA.  

Dus tennisspelende jeugd, wanneer je niet weg bent tijdens de herfstvakantie en je lid bent van een van genoemde verenigingen, schrijf je dan uiterlijk 12 oktober in via toernooi.nl. Het wordt zeker een lekkere tennisweek met leuke andere activiteiten. Overigens mag voor de dubbel ook ingeschreven worden met een tennismaatje die geen lid is van een van de KRAS verenigingen. De toernooicommissie hoopt weer op veel deelnemers. Immers hoe meer jeugdspelers zich inschrijven, des te beter de poules/wedstrijdschema's samengesteld kunnen worden met tennissers van een zoveel mogelijk gelijk niveau. En dat levert dan weer mooi tennis op voor de toeschouwers. Dit toernooi is, naast voor echte wedstrijdspelers, ook uitermate geschikt voor tennissers die geen echte wedstrijdtijgers zijn en misschien normaal niet zo snel aan tennistoernooi meedoen omdat ze meer op een recreatief niveau de tennissport beoefenen. Aarzel niet maar schrijf je gewoon in! Voor eventueel nadere informatie, stuur een mailtje naar jeugdCK@tvassendelft.nl