• PSV.nl

Het Zaankanter Saentoernooi: de bal gaat 14 juni rollen

ZAANSTREEK De liefhebbers weten het natuurlijk al. In hun agenda staat bij de 14e juni al een groot uitroepteken. Hoogstaand zaalvoetbal, een fantastische feestavond met vele artiesten: niemand die dit eigenlijk wil missen!

Om de streek al een beetje in de stemming te brengen hebben alle (zakelijke) relaties, (oud) deelnemers, (sub) sponsors van het Saentoernooi de eerste nieuwbrief half april al ontvangen. Over iets korter dan een maand gaat de bal weer rollen. De organisatie is aan de achterkant al druk met alle voorbereidingen bezig om het ook voor de gasten weer een geweldig festijn te laten worden. 'Mede namens onze goede doel Only Friends (zie voor meer info www.onlyfriends.nl), hopen wij van harte dat u bereid bent om één van de sponsorpakketten af te nemen.'

Sponsoring is voor een bedrijf een bijzonder sympathiek instrument om haar marketing- en communicatiestrategieën te ondersteunen. Het stelt het bedrijf in staat om de core business (producten of diensten) op een dynamische manier aan een groot publiek onder de aandacht te brengen. Zo zal er een eigen krant verschijnen. Deze kent een oplage van ongeveer 70.000 huishoudens.

INSCHRIJVING SLUIT BIJNA Inschrijven voor het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi kan nog tot en met 20 mei. Op 25 mei volgt op de terreinen van Only Friends de loting door niemand minder dan PSV spits Steven Bergwijn.