• PixaBay

Het vijfdeG-(ezellige) Cromme Bal open.

KROMMENIE Het wordt weer de hoogste tijd voor een bijzonder tennistoernooi.  Op zaterdag 20 oktober zal voor alweer de vijfde keer het Cromme Bal G-(ezellige) open worden gehouden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt dit toernooi gehouden bij de Cromme Bal op het Rosariumpark 184 in Krommenie en NIET, zoals voorgaande jaren, in het Tenniscentrum Wormerveer.

Maar liefst 30 tennissers uit heel Noord-Holland hebben zich voor dit geweldige evenement ingeschreven. Tennissers uit Amsterdam, Nieuw Vennep en uiteraard de Zaanstreek gaan met elkaar de strijd aan.

Verdeeld over vijf banen, die alle vijf in een andere moeilijkheidscategorie worden verdeeld wordt er door de G-tennissers en hun buddy's, deze helpen de G-tennissers om het spel op gang te houden, om het hardst gestreden. Mooie rally's, goede services en splijtende aces zijn aan de orde van de dag.  Er zijn grote slagen geslagen ten opzichte van vorig jaar, ze worden echt steeds beter.

Het leuke van G-tennis is dat er ook voor de tegenstander wordt geapplaudisseerd wanneer deze een hele mooie bal slaat. De dag wordt net als voorgaande jaren, gespeeld zonder scheidsrechters en toch zal blijken dat er geen onvertogen woord valt, er is geen discussie over of een bal in dan of uit was en er wordt niet vals gespeeld.

Per baan komt er een winnaar uit de bus, de overige deelnemers worden allemaal tweede  en ook zij gaan met een mooie beker naar huis, met G-tennis verlies je nooit!

De organisatoren worden dit jaar gesponsord door o.a de Dirk Kuyt Foundation, 1 2 3 Makelaars , de Vomar  en vele anderen.