• 'Hit and run' bij Odiz Frogs

    ODIZ FROGS

Gratis trainen voor honkballers van 8 tot 12 jaar

ZAANDAM Odiz Frogs is recentelijk van start gegaan met een nieuw honkbalteam. Dit team is speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar die deze leuke sport willen leren. Onder begeleiding van twee trainers wordt elke woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur geoefend op het sportcomplex in de Kalverhoek.

Wie kennismaken wil maken met beeball, softbal en honkbal moet weten dat er elke woensdag gratis mee getraind kan worden! Gooien, vangen, rennen en natuurlijk de bal ver weg slaan. Met mooi weer zijn de sporters lekker buiten op het grote speelveld. En bij slecht weer oefenen zij binnen in de 'Odiz Frogs Dome'. Zo kunnen zo veel mogelijk kinderen kennis maken met honkbal!


Vind je het spel leuk en wil je tegen andere teams spelen? Dat kan! Het nieuwe team gaat meedoen in de regionale beeball majors competitie. Wedstrijden zijn op zaterdagochtend en duren meestal anderhalf uur. 'Samen maken we er een leuke ochtend van waarbij iedereen aan slag komt.'

Vind je trainen met het team leuk? En wil je ook meedoen met de wedstrijden? Lid worden van Odiz Frogs is dan beslist een optie. Deelnemers aan het nieuwe team krijgen het eerste jaar 50% korting op de contributie! Eventueel kun je via Meedoen Zaanstad en het kinderparticipatiefonds Oostzaan en Wormerland een bijdrage krijgen in de kosten.
Voor de nieuwe jeugdleden is er ook een beperkt aantal tenues in bruikleen beschikbaar. Odiz Frogs vraagt € 15,- borg voor een tenue en aan het einde van het seizoen lever je je tenue weer in. Meld je aan en doe mee! Voor de training kan dit via honkbalsoftbal@odizfrogs.nl Voor meer informatie over Odiz Frogs kun je terecht op www.odizfrogs.nl