• BCA

Zomerdrives Bridge Club Assendelft

ASSENDELFT Deze zomer zal van 4 juni tot en met 27 augustus elke maandagavond een bridgedrive in het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533C, 1566 BL Assendelft worden gehouden.

Het begint elke avond om 19.30 en er worden zeven ronden gespeeld. De inschrijving bedraagt 6 euro per paar. Inschrijven kan via de website, www.nbbclubsites.nl/club/4075, onder de knop "Inschrijven Zomeravondbridge".

Het kan ook tot en met 16.00 uur op de wedstrijddag zelf of aan de zaal tot 19.15 uur. Graag uw bondsnummer vermelden. Wie geen bondsnummer heeft betaalt 0,50 eurocenten extra per persoon.

In iedere lijn zijn er voor twee paren wijn te winnen. Ook strijden de kaarters dit jaar weer om de Cor Waij bokaal. Om hiervoor in aanmerking te komen dient een speler minimaal zeven avonden te hebben meegedaan en aanwezig te zijn op de feestelijke slotdrive. Deze telt ook voor de Cor Waij bokaal! De slotdrive zal gehouden worden op vrijdag 31 augustus. Wie meer dan zeven avonden meedoet moet weten dat dan de zeven beste scores tellen in het klassement.

Wie zeven avonden heeft meegespeeld krijgt automatisch een uitnodiging om op de slotdrive aanwezig te zijn.