• Kees Klinkenberg

Zaanstad Pubquiz over gemeenteraad en verkiezingen

WORMER Platform Wij zijn Zaankanters en het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus (VNZP) houden vrijdag 2 maart een pubquiz rond de gemeenteraadsverkiezingen. Deelnemers kunnen zo op ontspannen wijze kennismaken met verschillende Zaanse politieke partijen en hun visie op Zaanstad.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de quiz gespeeld aan de hand van feitelijke vragen. Politici mogen hierop in steekwoorden reageren en hun visie geven. Tussendoor heeft elke partij de gelegenheid zich in maximaal één minuut te presenteren. De avond wordt geleid door Petra Derlagen, voorzitter van VNZP.

Er wordt gespeeld in teams van twee tot vijf personen. Aanmelden in teamverband, maar ook alleen is mogelijk.

De organisatie stelt dan ter plaatse teams samen. Per team wordt met één smartphone of iPad (bij de Bataaf is wifi) gespeeld. Antwoorden en tussenstanden worden verwerkt via internet. Iedereen kan meedoen De locatie is Grand Café De Bataaf (bovenzaal), Veerdijk 39 in Wormer Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Deelname is gratis. Alleen consumpties zijn voor eigen rekening (koffie/thee bij binnenkomst is gratis). Aanmelden kan via www.vnzp.nl/nieuws/. Vragen? Mail dan René Tuijn, rene@tuijn.eu Aanmelden uiterlijk voor 26 februari.