• ZIM

Zaans Interkerkelijk Mannenkoor jubileert

ZAANDAM Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor bestaat dit najaar 35 jaar en wil dat samen met haar publiek vieren door het geven van twee bijzondere jubileumconcerten. Naast de geestelijke lied worden er liederen ten gehore gebracht van Toon Hermans het thema van de concerten is dan ook: "ZIM zingt op toon"

Het eerste concert zal plaatshebben in de Bonifatiuskerk aan de Oostzijde 14 in Zaandam waar 35 jaar geleden het eerste concert van het koor gegeven werd. Dat eerste concert nu zal op zaterdag 27 oktober aanvang 20.15 uur te 'beleven' zijn. Het tweede concert zal in de Cultuurkoepel aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo plaatshebben op zaterdag 17 november aanvang 20.15 uur.


Aan de concerten werken mee: Martin Mans (algehele leiding), Petra Berger (sopraan), Mark Brandwijk (vleugel), Dirk Out (orgel), Wim de Penning (synthesizer) en de Martin Mans Band.

KAARTEN IN DE VOORVERKOOP te verkrijgen bij: J.Dral Waterput 60 Oostzaan, Cigo Behouden Haven 11 Zaandam, Andrea kaas en noten zaterdag op de markt in Zaandam. Bij de koorleden en via de website: www.zimmk.nl zijn voor beide concerten € 10.00 en aan de zaal bij aanvang van de concerten €12.50 En wie beide concerten mee wil maken kan een dubbeltoegangskaart in de voorverkoop bestellen voor slechts €12.50. 'Wij zien U graag bij een of beide concerten' klinkt het unaniem uit het koor.


DE REPETITIES VAN HET KOOR zijn weer gestart en we roepen (jonge) mannen op deel te nemen als projectkoorlid je kan dan gratis deelnemen aan de repetities en een aantal concerten in november en december onder andere het Groot Zaans Kerstconcert op 20 december in het Zaantheater in Zaandam.


Kom gerust eens kijken en luisteren of meezingen. Repeteren doet het koor iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in de Noorderkerk Heijermansstraat 127 Zaandam.

Muziekstukken en koorkleding worden tijdens de projectperiode gratis ter beschikking gesteld. Daarna kunnen geïnteresseerden besluiten om eventueel lid te worden van het koor.