• Bart van Hattem

Workshop bindweefsel stretching bij Mo's Zanglokaal

KROMMENIE Monique Hendriks-Kee heeft het afgelopen jaar het zanglokaal als plek voor vertrouwen en werken aan je persoonlijke zangdoelen op de kaart gezet. Maar zij wil meer! Monique staat voor samen sterk, delen en doorgeven van elkaars kennis en energie. Naast haar bootcamps en workshops op aanvraag nu ook de locatie voor workshops van haar inspirators!

'De afgelopen jaren heb ik veel mooie mensen ontmoet. Enkelen daarvan wilde ik vaker zien en spreken omdat zij mij enorm inspireren. Graag laat ik mijn regio kennismaken met deze bijzondere vakmensen.'
Eén daarvan is Daniëlle Lous. Als CVT docente tijdens Monique's opleiding 'CVT en meer' bij The Vocal Couch, zag zij haar bruisende zelf staan en gaf zij de technische 'handen en voeten'. Ook kijkt zij verder dan de zangtechniek alleen door haar zeer goede kennis op het gebeid van bindweefsel stretching.

'Ook anderen wil ik kennis laten maken met haar energie, technisch inzicht en vooral ook het kennismaken met bindweefsel stretching. Zeker niet alleen voor beginnende zangers, dus professionele zangers, sprekers die zingen, dansers die zingen, vocal coaches, logopedisten en zangstudenten; meld je aan en beleef het! Er gaat sowieso een nieuwe wereld voor je open.'

Over Daniëlle:
Ruim 20 jaar vocal coach. In 1998 afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium. Daarna afgestudeerd in Complete Vocal Technique in Kopenhagen. Daniëlle is specialist in bindweefsel stretching in combi met andere technieken voor de stem. "Authenticiteit van de zanger(es) uitnodigen en mogelijkheden vergroten aan de hand van concrete vragen en tools, is wat ik kies als vocal coach. Via tekst, muziek en het lichaam."

De workshop van Daniëlle heeft zaterdag 16 februari plaats in Mo's zanglokaal van 14.00 tot 17.00 uur. Meer info is te vinden op moszanglokaal.nl, linkedIn en mijn facebookpagina.