• Sfeerbeeld van editie 2017

    Mahmoud Abbas

Summer of Love op Vaderdag

KROMMENIE In de voorbereiding op BouleVaart 2018 op zondag 17 juni staat nu al als een paal boven water dat het weer genieten zal worden langs, op en in de Nauernasche Vaart in Krommenie!

De vierde editie van BouleVaart wordt mooier, hipper, blijer en gezelliger dan ooit. Dit jaar pakken de organiserende vrijwilligers uit en staat alles in het teken van Summer of Love.

Nog net voor Hemelvaart kwam een gemotiveerd gezelschap bijeen in Bar Babbels om de stand van zaken door te spreken. Met in gedachten de bijna 11.000 bezoekers van het achterliggende jaar ziet het er ook voor dit jaar prima uit.

Via een meer dan vlotte presentatie leidde bestuurslid Tineke Alberts samen met voorzitter Lin McDevitt Pugh de aanwezigen door het programma. Tjalling Beets pakte de gelegenheid aan om meer te vertellen over het waterspektakel dat zich in de Nauernasche Vaart zal gaan afspelen. Na het grote succes van vorig jaar

'Je waant je een dag lang op Ibiza terwijl je geniet van zang, dans, tentoonstellingen, workshops en sportieve activiteiten. Je kunt lekker rondstruinen op de hippiemarkt en genieten van allerlei lekkers uit de foodtrucks' zo klonk het in Babbels.

BouleVaart zou BouleVaart niet zijn als het water dat langs ons dorp loopt geen rol zou spelen: net als vorige edities van het festival kan er weer (wedstrijd-) gezwommen worden en op dit moment maken we snode plannen voor een aantal andere spetterende activiteiten in en op de Nauernasche Vaart waar jong en oud aan kan deelnemen.

'We hopen dat ons festival iedereen een onvergetelijke zomerdag gaat bezorgen. We bieden met heel veel plezier een podium aan (startende) ondernemers, sportverenigingen en maatschappelijke instanties die vanuit allerlei invalshoeken graag laten zien waar ze voor staan en wat ze in huis hebben' verzekerden de organisatoren geruststellend.

Krommenie is van oudsher een ondernemend en sociaal betrokken dorp en BouleVaart doet daar op 17 juni weer graag een schepje bovenop!