• FluXus

Schrijf je gelukkig!

ZAANDAM Het is waar, want schrijven heeft een rustgevende invloed op het zenuwstelsel. Dus, hou je van schrijven, heb je de wens om te schrijven of ben je gewoon aan een nieuwe uitdaging toe? Kom dan naar het Schrijfcafé bij FluXus in Zaandam.

Het nieuwe cursusseizoen biedt een gevarieerd programma waarin je jouw schrijftalent beslist zult ontdekken. De aftrap is woensdag 16 januari van 10.00 - 12.00 uur. Met oprichter en docent Helena Jansz ga je verschillende takken van schrijven verkennen. Schrijven vanuit de creatieve flow, de literaire kant, zoals werken met perspectief, personages en dialogen, maar ook het persoonlijke verhaal komen aan bod. De aandacht ligt vooral bij het plezier in schrijven.

Het Schrijfcafé is tevens dé plek om anderen met dezelfde passie te ontmoeten. Het is één keer in de maand. Tijdens de eerste les koop je een strippenkaart die het hele jaar geldig is. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: helenajansz@gmail.com.

Data nieuwe seizoen 2019: woensdag 16-01, 27-02 en 24-04 docent Helena Jansz en woensdag 27-03 en 15-05 docent Ellis van Atten. Tijd: 10.00 - 12.00 uur. Adres: Klaas Katerstraat 7b, 1501 PL Zaandam. Voor meer informatie: www.fluxus.nl