• Jordy Glim (m) neemt namens Saenden de prijs in ontvangst

    AANGELEVERD

Schipholfonds en de jeugd

STREEK Jeugdleden tussen 6 en 16 jaar van sportverenigingen binnen het werkgebied van het Schipholfonds kregen tussen half augustus en eind september de gelegenheid om een aanvraag in te dienen voor de speciale jeugdronde 2017.  Meyree Overmars en Jordi Glim deden dat namens resp. De Cromme Bal en RKVV Saenden.


Onlangs heeft het bestuur de in totaal 74 ontvangen aanvragen bekeken. Alle goede aanvragen, vanaf de eerste die is ontvangen, zijn opgeteld, totdat het beschikbare bedrag van € 50.000 was bereikt.

Het was geen gemakkelijke taak om uit alle goede, leuke en mooie aanvragen een keuze te maken, maar uiteindelijk zijn er 37 winnaars gekozen. Op woensdag 22 november zijn de donaties aan deze 37 winnaars uitgereikt tijdens een feestelijke middag op Schiphol.


 

Ook Meyree en Jordi behoorden tot de winnaars van de jeugdronde 2017 Hun clubs De Cromme Bal uit Krommenie (tennis) en RKVV Saenden uit Wormerveer (voetbal) zijn dientengevolge uitermate in hun nopjes. De Cromme Bal kon 600 euro tegemoet zien en Saenden zelfs 936 euro.