• Ben Snijder

Recyclingmarkt in het Agathepark

KROMMENIE Het motto is 'Nieuw leven voor oud materiaal'. Op zaterdag 21 september zal – als alles klopt – van 12 tot 16 uur een grote recyclingmarkt georganiseerd worden in het Agathepark.

Op die dag worden een aantal kraampjes neergezet die de exposanten de gelegenheid geven hún visie op 'hergebruik' te tonen. De twee grote scholen in Krommenie zijn gevraagd om mee te denken én te exposeren wat er mogelijk is met 'oud materiaal'. Naast een scala aan kunstenaars zijn er ook commerciële bedrijven die hun kennis graag met hun delen. De organisatoren nodigen dan ook mensen uit die meer in afval zien dan alleen maar 'rommel'. Zoals bekend doet heel Nederland aan afvalscheiding. HVC laat bijvoorbeeld graag zien wat zij met uw afval doen en maken.

Er is méér mogelijk met 'afval' dan u denkt. Wie ook een briljant idee heeft dat hij/zij graag voor het voetlicht wil laten zien, doet er goed aan contact op te nemen via facebook: Facebook.com/agathepark/ of u stuur een mailtje naar: ploeg.agathepark@outlook.com. Iedereen is van harte welkom.