• Potitco

Poppentheater in de Vermaning

STREEK In de Vermaning te Wormerveer valt zondag 18 maart weer te genieten van een poppenvoorstelling van Stichting Potitco voor kinderen vanaf 2 tot en met 6 jaar. In dit geval de voorstelling: ' VOORUIT MET DE GEIT' want Kinderboerderij 'DE GEITENBREIERS' is in blijde verwachting.

Binnenkort zal er een nieuw geitje geboren worden en daarom zijn de Geitenbreiers Meneer Wiem en Marieloes in rep en roer! Alles moet in orde zijn voor de komst van de kleine geit, zelfs buurvrouw (de vrouw van buurman Boer Boris) maakt zich zorgen want, hebben de Geitenbreiers wel genoeg stro en is de stal al geveegd en hoe is het met de hoogzwangere moeder geit, maakt die het wel goed? Op kinderboerderij 'DE GEITENBREIERS' wordt er samen met het publiek op vrolijke manier voor gezorgd dat ons kleine geitje een warm en liefdevol plekje krijgt.

Een super vrolijke voorstelling met poppenspel, live muziek, een vleugje clownerie, dans en interactie met het publiek zoals u dat van Potitco gewend bent. De voorstelling is gemaakt naar aanleiding van het prentenboek ' We hebben er een geitje bij', van Marjet Huibert en Iris Deppe en geschikt voor kinderen vanaf 2 tot en met 6 jaar.

Locatie: Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57, 1521 DM Wormerveer.

Tijd: 11.00 uur (10.45 uur zaal open). Voor kinderen vanaf 2 tot en met 6 jaar en hun (groot)ouders. Kosten: 5 euro (incl. glaasje limonade van Olivier en er is geen pin aanwezig). Meer informatie: www.potitco.nl Reserveren: 06-86608248. Of : info@potitco.nl