• GHK

Gewoon Hazes Koor in Bullekerk

ZAANDAM Het Gewoon Hazes Koor onder leiding van Joshua Prins van Maasdam organiseert op zaterdag 30 november een Hazes Kerst Winterconcert. De Zaandamse Bullekerk is die bewuste zaterdagavond het decor voor een bijzonder concert.

Het Gewoon Hazes Koor zingt dan samen met een aantal artiesten bekende hits van André Hazes waar iedereen mee kan zingen, en de prachtige kerstnummers van André mogen natuurlijk niet ontbreken.


De muzikale begeleiding op deze avond in handen van de Pianovirtuoos Jan Vayne samen met orgelkunstenaar Frank Kaman en op de accordeon de bekende André Vrolijk. Kyaro Smit zal de percussie's voor zijn rekening nemen. Als solisten zijn de tienjarige, finalist van Hollands Got Talent 2019, Pietje Tomassen aanwezig en de charmante zangeres Sasja Brouwers en zanger Mick Harren.


De combinatie orgel/piano/accordeon een grote kerk en het Hazes repertoire is uniek. De muzikanten zijn stuk voor stuk enthousiast en ook het koor is er al helemaal klaar voor. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Uitsluitend te bestellen op www.gewoonhazes.nl