• Premier Cadets

Muzikale nieuwjaarsborrel

KROMMENIE Muziek Organisatie Krommenie verzorgt zondag 7 januari vanaf 15.00 uur een gezellige Nieuwjaarsborrel in het Music Centre op de Jupiterstraat 143. Het wordt een muzikale borrel, want alle onderdelen zullen zich daar namelijk presenteren.

De Premier Cadets zullen het door Co Broertjes geschreven nummer Games spelen, waarmee ze dit winterseizoen gaan proberen de Nederlandse titel Indoorpercussion voor Cadets te gaan behalen. Maar ook Music-ensemble The Incredibles laat horen wat zij de afgelopen tijd hebben gedaan. En uiteraard is ook het Premier Drumcorps van de partij. Na een rustig tussenjaar vorige winter, gaan zij dit jaar weer vol voor de winst, om tijdens de Finals in Eindhoven te proberen Nederlands kampioen te worden. Dat doen ze met het door oud-lid Rob Hagen geschreven nummer Reflection, gebaseerd op de slotmuziek tijdens het vuurwerk in de Disney-parken. Zondag laten ze horen hoe ver ze daar ondertussen mee zijn.

De Nieuwjaarsborrel is tegelijkertijd de start van de festiviteiten die het komende jaar gaan plaatsvinden in verband met 40-jarig bestaan van het Premier Drumcorps.