• Tekening van de Zaanse Schans gemaakt door Johan Westerhoff uit Groningen.

    j.c.westerhoff@home.nl.

Mooie prijsjes bij kleurplaatactie Sinterklaas

ZAANDAM Rondom de intocht van Sint Nicolaas op zaterdag 17 november in Zaanstad houdt Nieuwsblad De Zaankanter.nl een ludieke kleurplatenactie. Download onderaan dit artikel de kleurplaat, print hem uit, kleur hem in en lever hem in op één van de onderstaande adressen. Inzenden kan nog tot 1 december 2018. 

PRIJZENPAKKET Een kleurplatenwedstrijd is natuurlijk pas echt leuk als er prijzen te winnen zijn. En die zijn er volop!

ZAANTHEATER Het jubilerende Zaantheater heeft tien kaarten (2x5) beschikbaar gesteld voor de voorstelling 'Pepernotenpret' van Dirk Scheele op 25 november. Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock & rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en kunnen samen supercool zingen. En misschien kunnen Dirk en de kinderen ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen.

IJSBOETIEK Martijn Agema van IJsboetiek op de Zuiddijk 91 in Zaandam stelt drie keer een smaakvolle themataart beschikbaar. Bij de IJsboetiek valt volop te genieten van Italiaans ijs & koffie met lekkers. Naast ambachtelijk bereid Italiaans ijs kun je bij Martijn terecht voor heerlijke Illy koffie en Dammann Frères thee. Tevens verkoopt de IJsboetiek in samenwerking met de Kiss Bakery lekkere belegde broodjes, croissants, amandelcroissants en patisserie. Openingstijden: maandag en dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur, woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 20.00 uur.

PATHÉ BIOSCOOP Geheel passend in deze tijd stelt Pathé 2x4 kaarten ter beschikking voor de film 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht'. De winnaars mogen zelf de dag uitkiezen om de film te zien. De film gaat over Floor, het enige kind in het hele land dat nooit haar schoentje zet. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst.

DE EFTELING Het bekende attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel stelt een aantal toegangsbewijzen beschikbaar voor de winnaars.

INDIENEN KLEURPLAAT De kunstwerken kunnen gestuurd worden naar het kantoor van BDUmedia, Robijnstraat 86, 1812 RB in Alkmaar. De kleurplaat kan ook ingeleverd worden in de brievenbus van de redacteur: Paul Krugerstraat 26, 1521 EJ in Wormerveer.

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT