• Kees Klinkenberg

Met Sinterklaas op de foto

Bij Winkelcentrum De Saen

ASSENDELFT Het is weer zover, de inmiddels jaarlijkse traditie om met Sinterklaas op de foto te gaan bij Winkelcentrum De Saen!

Zaterdag 25 november komt Sinterklaas met zwarte pieten van 13.00 tot 15.30 uur bij het winkelcentrum. Natuurlijk zal de pietenband ook niet ontbreken.

Op deze spannende zaterdag zal Sinterklaas met de pieten en pietenband om 13.00 uur aankomen bij Winkelcentrum de Saen.

Onder begeleiding van de pietenband loopt Sinterklaas langs de Hema naar de vrachtwagen die, feestelijk versierd, op het plein staat.

De kinderen kunnen samen met Sinterklaas en een aantal pieten op de foto.

Natuurlijk kunnen ze dan ook meteen de kleurplaat aan hem geven die bij de winkels op te halen is. Ook mogen ze hun eigen creaties en hun verlanglijstje afgeven. Je weet maar nooit!

De pietenband zal door het winkelcentrum lopen om iedereen in de stemming te brengen en te laten weten dat Sinterklaas aanwezig is.

Om het wachten te veraangenamen zal de SNS Bank warme chocolademelk met wat lekkers uitdelen. Ook de winkeliersvereniging zal de bezoekers trakteren op een lekkernij.

Om 15.30 uur zullen alle aanwezigen Sinterklaas, de pieten en pietenband weer uitzwaaien. Kortom, het wordt weer een groot feest!

Winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 1 – 34, Assendelft