• Het Wilhelminapark: een bewezen prima podium.

    Margriet Eshuijs

Margriet Eshuijs PopUpkoor in het park

WORMERVEER Het inmiddels beroemde Margriet Eshuijs PopUpkoor zingt zondagmiddag 8 juli in het Wilhelminapark te Wormerveer. "A lovely afternoon in the Park" start om 15.00 uur.

Het koor zingt geïnspireerd door de vrolijkheid van vorig jaar heerlijke zomerse hits van toe en nu, maar allemaal in een eigen jasje. Denk daarbij aan nummers als 'Walking on sunshine', 'Fields of Gold', 'Happy', 'Can't stop the feeling', 'Here comes the sun', 'Songbird', 'What a wonderful world' en 'Laugther in the rain' voor als er toch een parapluutje aan te pas komt. Al zal dat laatste gezien de verwachtingen qua weer niet nodig zijn.

Vorig jaar was het een stralende en erg gezellige middag met ruim 500 bezoekers die hebben genoten van het koor onder het genot van een drankje en lekkere frites van foodtruck Skranse. Het park kent een ingang aan de Wandelweg en aan de Zaanweg. De mooie muziektent bevindt zich in het midden van het sfeervolle park. De entree is vrij. www.wilhelminaparkwormerveer.nl

Zondagmiddag 1 juli heeft het popupkoor zijn Zomerpresentatie reeds succesvol volbracht als afsluiting van een half jaar werken aan nieuwe liedjes op het cultuur podium Old School, Gaasterlandstraat 3-5 in Amsterdam met na afloop een gezellige barbecue.

MEEZINGEN MAG ÉN KAN!

Ook zin in goed zingen in een koor onder leiding van Margriet Eshuijs, dat kan weer vanaf september. Je kunt je nu aanmelden info@margrieteshuijs.nl voor meer informatie. Het koor zingt Engelstalige popmuziek, liedjes van Pink tot Prince, van Timberlake tot Elvis, van de Beach Boys, The Beatles tot Adele. Tijdloze hits van toen en van nu verpakt in ander muzikaal en eigentijds Margriet Eshuijs jasje.