• Percussa en Gavier Guzman laten van zich horen.

    Jaap Reedijk (Percussa) en Chloé Leenheer (Guzman)

Lachen en spektakel aan de Zaan

ZAANDAM Het Zaantheater vierde tussen Kerst en Oud & Nieuw even een korte vakantie, maar is sinds gisteren weer open voor publiek. Natuurlijk staat er dit seizoen nog veel moois op de agenda van het theater aan de Zaan.

Zo gaat men zaterdag 6 januari knallend het nieuwe jaar in met een wervelende show van Percussa. Aanvang: 20.15 uur. De voorstellingen van Percossa zijn muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Op zaterdag 6 januari is 'BAM!' in het Zaantheater te zien, een show vol hoogtepunten uit eerder repertoire maar ook met compleet nieuwe nummers.

Percossa-muzikanten Eric, René, Janwillem en Freek werden onlangs door lezers van de Slagwerkkrant verkozen tot beste slagwerkgroep van de Benelux 2017! Ze weten uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn. Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk en de VS komen de mannen nu met hun nieuwe show naar Nederland.

'BAM!' is een ideale show om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich willen laten verrassen door nieuwe acts. Met dit keer voor het publiek een speciale opdracht: neem uw eigen (huis-tuin-en-keuken-)slagwerk mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit. Een show waar de hele familie plezier aan beleeft!

Kaarten voor Percossa (vanaf € 11,25 plus € 3,50 voor drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl.

Vrijdag 12 januari doet Javier Guzman het Zaantheater aan met zijn show Ga-Bie-Jer. Vanaf 20.15 uur stelt de cabaretier zich zelf opnieuw voor.

Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit? In de voorstelling 'Ga-Bie-Jer', op vrijdag 12 januari in het Zaantheater te zien, stelt Javier zich opnieuw voor.

Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk EEN KEER RUSTIG BLIJFT. In 'Ga-Bie-Jer' gaat hij niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Kaarten voor Javier Guzman (vanaf € 11,25 plus € 3,50 voor drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl

De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel. 075- 6 555 333.