• Linda ontvangt 50 Krommenieërs

    PostcodeLoterij

Krommenieërs jagen op miljoenen

KROMMENIE Maar liefst vijftig inwoners van Krommenie uit het postcodegebied 1561 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Krommenie daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 
 
Dirk (54) uit Krommenie is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik kijk al jaren trouw naar 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' en hoopte al heel lang een keer plaats te mogen nemen in de studio om kans te maken op een mooie prijs. Nu is het zover! Met mijn algemene kennis zit het wel goed. Mocht ik aan de desk terecht komen, dan vertrouw ik op een goede afloop. Wel denk ik dat ik aardig zenuwachtig zal zijn. We zien het wel! Ondertussen droom ik over een nieuwe boot. Wie weet ligt die binnenkort wel voor de deur!"
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Krommenie zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Krommenie is zondag 23 september van 20.00-21.30 uur bij RTL 4 te zien.