• Slechts een flard van de aankondigingsposter.

    Kerkbuurt

Koningsdag in de Kerkbuurt

ASSENDELFT Vrijdag is het dan eindelijk zover; Koningsdag in de Kerkbuurt van Assendelft in volle glorie hersteld! En wat heeft iedereen er ongelooflijk veel zin in!

Tal van vrijwilligers zijn de afgelopen tijd actief geweest om een geweldig Koningsdagprogramma neer te zetten. Dat dit gelukt is, moge duidelijk zijn. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de Zuid.

Wat te denken van van bingo, traptrekkerracen georganiseerd door De Koebel met als eerste prijs een gloednieuwe traptrekker, cupcakes versieren, schminken, en meedoen aan sportspelletjes begeleid door Sven Talsma sport?

Of wellicht is een sprintje trekken op de 21 meter lange stormbaan, sjoelen, ponyrijden, figuurzagen of poffertjes eten meer iets voor jou?

En anders kun je altijd nog fijn struinen over de rommelmarkt, kijken naar de geweldige optredens van o.a. Lorena en Kai, No Signal, Elevation of Booys & Gurls, dansen met Maaike dansstudio en/of lekker een hapje eten en drinken. Kortom, je hoeft je op 27 april niet te vervelen!

Het volledige dagprogramma en het laatste nieuws kun je bekijken op de facebook pagina Koningsdag Kerkbuurt Assendelft.

Maar er is meer…want de oudere dorpsbewoners uit Assendelft, die woonachtig zijn in de Herbergier, Festina Lente en de Waard zijn speciaal uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren bij buurtcentrum A3. Onder het genot van een kopje koffie en gebak van de Echte bakker Brakenhoff kunnen zij genieten van het koningshuis in Groningen op groot scherm en/of samen herinneringen ophalen aan de tijd dat Koningsdag nog Koninginnedag heette!

Alle kinderen worden van harte uitgenodigd om gezellig op een kleedje, spulletjes te verkopen. Iedereen die dat doet, krijgt een gratis bingokaart, zodat je niet alleen oud speelgoed verkoopt, maar er misschien ook nog met een prachtige prijs vandoor gaat.

Tot slot een oproepje voor de jeugd, ouder dan 12 jaar. Zou jij willen helpen bij dit feest, bij bijvoorbeeld de houttafel of bij het cupcake versieren, meld je dan aan bij Irma Hoorn 06-25055542 irmasikkes@hotmail.com Niet alleen ga je dan een leuke dag tegemoet, ook krijg je voor je hulp een gratis kaartje voor het volgende feestje in de Kerkbuurt, Fris feest in Koppiebar op een vrijdag in mei.