• Vriend van Agathepark

Kerstwensboom in Agathepark

KROMMENIE Terwijl 'heel' Krommenie nog druk met Sinterklaas in de weer lijkt, zijn de Vrienden van het Agathepark al druk doende met het plaatsen van een speciale kerstboom.

Want het Agathepark beleeft 12 december een primeur. Voor het eerst in 87 jaar zal er een hele grote kerstboom worden geplaatst in het park. Dit plan en uitwerking is ontstaan dankzij Ad de Lange van Bar Babbels, Hij heeft de plaatselijke ondernemers benaderd om deze kerstboom te realiseren én te voorzien van kerstverlichting.

Het bestuur van de Vrienden van het Agathepark heeft ook niet stil gezeten. Zij heeft bedacht dat dit een KERSTWENSBOOM moet worden. Iedereen die een kerstgedachte of wens heeft mag deze met een lintje in deze KERSTWENSBOOM hangen.

Rondom het voorbereiden, plaatsen en verder denken bedacht het bestuur van de Vrienden dat er misschien wel een school is die dit een mooi initiatief vind. 'Meedoen is prachtig. Het gaat dan niet alleen om scholen. Ook ieder ander die mee wil mag dat ook doen. Ons doel is dat er een prachtig versierde én verlichte Kerstwensboom komt te staan in het Agathepark.'

Woensdagavond 12 december zal de verlichting in de boom worden aangestoken. Deze memorabele avond zal de Vocal Group Saensation in Dickens kleding gehuld aanwezig zijn. De groep deze avond met hun muziek ondersteunen. Er wordt op deze avond Glühwein en chocomelk geschonken gesponsord door de SuperCoop Krommenie. Het bestuur en medewerkers zijn deze avond vanzelfsprekend aanwezig. Daar ook kunnen de bezoekers zich aanmelden als donateur of vrijwilliger. 'Hoe mooi is dit?' zo denkt één van de bestuursleden hardop. 'Na 87 jaar verschijnt er een KERST (WENS)BOOM in het mooie Agathepark in Krommenie. Bij heel slecht weer gaat het niet door. Hou Facebook Agathepark Krommenie goed in de gaten!'