• Piet van Berge

Kerstconcerten Ontroerend Goed koor

STREEK Na de succesvolle en uitverkochte uitvoeringen van de afgelopen jaren verzorgt het Ontroerend Goed koor weer een tweetal concerten op zaterdag 15 december. Dit jaar wordt het concert gegeven in de Stoomhal, Pakhuisplein 44 in Wormer. De aanvangstijd van de middagvoorstelling is 15.00 uur, het avondconcert begint om 20.00 uur.

Door de grote belangstelling is het avondconcert al uitverkocht. De Stoomhal zal in een sfeervolle kerstsfeer worden gehuld. Het belooft weer een prachtig concert te worden waarin het koor mooie en sfeervolle liedjes ten gehore zal brengen. Zoals altijd wordt het koor begeleid door drie professionele accordeonisten te weten: Leny van Vuure, Bertie Buis en Anja van de Reep. Dit alles onder bezielende leiding van dirigente Gerda van Eerde. Aan dit concert verlenen verder drie topmusici hun medewerking die hun sporen in de muziekwereld wel hebben verdiend t.w. Ruud Kleiss op trompet, Njola Ritzen op fluit en een pianiste. Zij zullen een aantal bekende nummers ten gehore brengen die de aanwezigen ongetwijfeld zullen bekoren.
Er kunnen nog kaarten worden gekocht voor de matineevoorstelling. De kaarten kosten € 12,50 per stuk incl. 1 consumptie.
KAARTEN VERKRIJGBAAR BIJ: Bakkerij Kaskes , Dorpsstraat 94 Wormer # Horend Goed, Heiligeweg 15d, Krommenie # De Kleine Bourgondiër, Zaanweg 124c, W'veer.