• Loredana Hoogmoed

Jonge Assendelfse schrijft boek

ASSENDELFT 'Dingen die niet bestaan' is de titel van het eerste boek van Loredana Hoogmoed. De in 2006 geboren Zaanse komt oorspronkelijk uit Zaandam, maar woont inmiddels al enige tijd in Assendelft. Lezen is al jaren haar passie en dat uitte zich in het realiseren dit jeugdboek.

Laat fantasie de realiteit overnemen met 'Dingen die niet bestaan'. Hou je van spannende dingen? Kom dan met Milan mee naar de rode draak. Vind je het leuker om over elfjes te lezen? Dan kan je beter met Tina en Anouk meegaan naar de elfenvallei. In dit boek zit voor iedereen wel een verhaal. Ben je nieuwsgierig geworden? Stap de wereld van fantasie binnen!

Loredana woont in Assendelft met haar ouders en broertje. Vanaf haar vierde kon ze al lezen. Haar passie voor boeken heeft ze van haar ouders gekregen. Ze was altijd bezig met verhaaltjes in haar hoofd en uiteindelijk besloot ze om het op papier te zetten. Zo is dit boek dan ook ontstaan.

Dit boekje is een verhalenbundel. Te bestellen via uitgeverij Boekscout. ISBN: 9789402243987. Ook verkrijgbaar via alle erkende boekhandels voor €13,99