• Al nieuwsgierig? Kom dan naar de voorstelling. De aanvang is om 19.00 uur. De entree is 50 eurocent voor kinderen en 1 euro voor volwassenen.

    Nel Noom

Jeugdtoneel ToNel treedt op in De Horn

KROMMENIEDIJK Drie groepen van het jeugdtoneel ToNel zullen donderdag 18 april hun voorstelling spelen in het dorpshuis De Horn te Krommeniedijk.

De eerste groep heeft het boek "De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen" als inspiratiebron gebruikt. Andy en Terry wonen in die boom. Op iedere verdieping is een bizarre attractie. Ook wonen er hele bijzondere mensen en dieren in de boomhut. In de voorstelling beleven Andy en Terry weer voldoende avonturen om er een nieuw boek mee te vullen.

De boeken "Het leven van een loser" en "Het dagboek van een muts" zijn het uitgangspunt geweest van de tweede groep. Taferelen uit deze boeken zien we op het toneel, maar we gaan ook ons eigen verhaal spelen. Wat is een lozer? Wie is een lozer? Wat is een muts? Wie is een muts?

Met de derde groep zien we een week uit het leven van pubers, die naar school gaan. Wat doen pubers op het schoolplein? Hoe is de verhouding onderling? Welke grappen maken ze? Wie is de populairste?