• Postcodeloterij

Inwoners Assendelft op jacht naar miljoenen

ASSENDELFT Vijftig inwoners van Assendelft uit postcodegebied 1566 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Assendelft daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 15 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Rina (41) uit Assendelft is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: 'Superleuk dat ik ben uitgenodigd, ik heb er echt zin in. Ik heb nog geen speltactiek bedacht, maar als ik de kans krijg om aan de desk plaats te nemen dan ga ik ervoor.'

'Al hoop ik wel dat ik mijn zenuwen dan onder controle kan houden. Mijn geluksnummer hou ik nog even geheim, je weet nooit of de notaris dit ook leest.'

De vijftig inwoners uit Assendelft zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten.

Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Assendelft is zondag 15 april van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.