Hippie-sferen op BouleVaart

KROMMENIE De Noordervaartdijk en het Vlaar Enveloppen-terrein: BouleVaart komt nu voor de vierde keer in Krommenie en dit jaar zal dat gevierd worden met de liefde en creativiteit van de Summer of Love. Op 17 juni kunnen de bezoekers zich onderdompelen in hippie-sferen en vinden zij Summer of Love in al z'n betekenis over het hele terrein terug. Dus iedereen de roze bril op en haal op tijd die wijde pijpen of Bohemian jurk uit de kast en laat zien dat de liefde nog lang zal leven!
Een dag lang waan je je op Ibiza op onze hippiemarkt, of back in the sixties & seventies terwijl je swingt op lekkere muziek van live-bandjes. Je komt ogen en oren te kort en kunt je hart ophalen aan workshops, tentoonstellingen, zang, dans en sportieve activiteiten.

'Summer of Love' komt helemaal tot leven met alle live-muziek op de twee podia en bij de gezellige bars. Muziek van sixties pop tot folk afgewisseld met onvervalste jazz. De hele dag zijn optredens van onder meer The Old School Gang, The Westside Jazzband, The Mieters, de Band zonder Toekomst, the Surphonics en de Stokers!