• www.clubactie.nl

Grote Clubactie in Krommenie

STREEK Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Leden van verenigingen uit Krommenie doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

De Grote Clubactie beleeft dit jaar alweer de 46e editie. Directeur Frank Molkenboer: "Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à € 3,- gaat € 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Krommenie, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!"

Dit jaar doen in Krommenie de volgende clubs mee: - Budo-Club Krommenie, - Clam Dycke, - Krommenieer LTV, - KV Furore, - Lycurgus-Hygiea, - S.V. Krommenie, - Sporting Krommenie en T.V. De Cromme Bal.