• Dilara was enorm verrast en blij met deze prachtige cheque!

    Rabobank Zaanstreek

'Geslaagde' prijs voor Dilara uit Assendelft

ASSENDELFT Rabobank Zaanstreek reikte op dinsdag op 18 juni voor Geslaagd... én door! de lokale prijs uit aan Dilara Uysal uit Assendelft, de gelukkige winnares die dit jaar haar Vwo-diploma haalde. Dilara won een cheque ter waarde van € 500,- voor de inrichting van een 'studie-proof' kamer.

Op 12 juni kregen ruim 200.000 middelbare scholieren de uitslag van het landelijk eindexamen te horen. Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma een nieuwe fase. De Rabobank ondersteunt ook haar jongere klanten bij het creëren van een financieel gezonde toekomst in deze nieuwe fase. Geslaagde scholieren maakten kans op unieke prijzen via de actie Geslaagd... én door! van de Rabobank. Zij konden een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000,- winnen. Lokale banken reikten daarnaast ruim 90 cheques van € 800,- uit voor de inrichting van een 'studie-proof' kamer. De Rabobank wil met Geslaagd... én door! jongeren helpen bij de volgende stap in hun leven om op eigen benen te staan. Welke stap dit ook is. 
In totaal reikten de lokale Rabobanken ruim 90 cheques voor de inrichting van een 'studie-proof' kamer uit. Een felicitatieteam en medewerkers van lokale Rabobanken gingen na de uitslag langs bij de winnaars om de prijzen te overhandigen.