Gebarencursus voor beginners

KROMMENIE Ineke Luttik start vanaf zaterdag 20 januari weer voor een nieuwe groep geïnteresseerden een gebarencursus in Krommenie.

Bent u zelf of iemand in uw naaste omgeving, familie, vrienden of collega slechthorend, doof, kind met Down of TOS ( Taalontwikkeling Stoornis) of heeft u het altijd al willen leren dan is dit dé kans.

De Gebarencursus van het Nederlands Gebarencentrum (NmG) bestaat uit acht lessen van ongeveer 2 uur. Indien blijkt dat er nog een extra les nodig is, is het geen probleem die negende les erbij te krijgen. Huiswerk zoals de gebaren leren en een opdracht maken dient thuis te worden gedaan.

De cursus wordt op zaterdag gegeven vanaf 11.00 uur in een zaaltje in Krommenie. Deze is toegankelijk voor kinder- wandelwagen, rollator, (een elektrische-) rolstoel en scootmobiel. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Het lesrooster en het adres volgen zodra de inschrijving is gedaan. Bij de cursus krijgen de cursisten ook een lesboek, een klein boekje met gebarenplaatjes. Verder krijgen ze tijdens iedere bijeenkomst een kopje koffie / thee en voor wie het op prijs stelt, is er een certificaat aan het einde van de Gebarencursus.

Wie nog vragen of opmerkingen heeft of wie nog wat meer wil weten of zich wil opgeven, kan een mail sturen naar: communicatie-cursus@hotmail.com

Iedereen die hier naartoe mailt, krijgt zo snel mogelijk bericht.