• DdV

Eindejaarsconcert Dub and Friends

STREEK Tradities zijn er om hoog te houden. Vandaar dat er in menig Zaanse agenda een notitie is gemaakt over het 'Spetterende Eindejaarsconcert Dub and Friends' dat op zaterdag 29 december zal worden gegeven in de Grote Kerk in Westzaan.

Met 'Dub and Friends' sluiten diverse muzikanten het jaar 2018 muzikaal af in de Grote kerk in Westzaan met een eindejaarsconcert waar kwaliteit en plezier vanaf spat. Na het succesvolle concert in september in de Bonifatiuskerk is er nu voor de intieme en warme sfeer van de Grote kerk in Westzaan gekozen.

Marco Bakker en Ann Robbert trakteren de bezoekers op prachtige duetten en solo's. In klassieke stijl worden bekende nummers uit de musical wereld gebracht.

De dames van de koren Go4Singing! uit Krommenie en Evergreen uit Wormer zullen - onder leiding van Lucas de Bruin - met veel enthousiasme het plezier in zingen op het publiek overbrengen.

Het trio Dub de Vries, Lucas de Bruin en Ruud Luttikhuizen zorgt voor de begeleiding op piano en orgel.

'We verklappen nog niet alles maar een mystery guest zal een muzikale bijdrage leveren die onze gasten doet verrassen' vertelt Dub de Vries met een twinkeling in zijn ogen. Menig volger van De Vries weet dat hij steevast zorgt voor spraakmakende verrassingen.

Aan het einde van het concert nemen de aanwezigen op gepaste wijze afscheid van het oude jaar . Het nieuwe jaar luiden zij in met een gezamenlijke toost!

TWEE CONCERTEN

Op zaterdag 29 december zijn er twee concerten: in de middag om 15.30 uur en in de avond om 20.00 uur. De kerk gaat een half uur voor aanvang open.

Wie gebruik maakt van een scootmobiel of rollator gelieve zich aanmelden via e.drummen@upcmail.nl.

Kaarten á € 15 zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten:

Bakkerij Verhagen Westzaan

CiGO Zaandam

Primera Verveen Krommenie

Boekhandel Stumpel Krommenie

Bloemenzaak Bloedjes Wormer