• DGW

Dos Winkel van Sea First Foundation met lezing in Groote Weiver

WORMERVEER Bij De Groote Weiver wordt op zaterdag 15 juni een lezing georganiseerd. Deze lezing wordt gehouden door Dos Winkel; natuurbeschermer en medeoprichter en bestuurslid van de Sea First Foundation.


Dos Winkel komt voor de tweede keer naar De Groote Weiver om een lezing te houden. De eerste keer was in april 2016, en volgens Dos is er in die korte tijd alweer zoveel verandert op het gebied van oceanen, milieu , vervuiling, overbevissing en voedselproblematiek, dat het weer tijd wordt voor een vervolg!


Tijdens zijn lezingen "bezingt" Dos de schoonheid van de onderwaterwereld zoals die was en voor een deel nog is. Daarna komen de bedreigingen van de oceaan aan bod, om te eindigen met de oplossingen voor die bedreigingen. Wat kunnen wij als consument bijdragen aan een gezondere oceaan met gezondere bewoners?


De lezing duurt ongeveer 1,5 uur met een pauze. Na de lezing is er gelegenheid onder het genot van een drankje , bij te praten en de stand van Sea First Foundation te bezoeken. De namiddag wordt opgeluisterd met live muziek door Ray Heijne en Sanne.


Om 15.00 uur openen de deuren en de lezing start om 16.00 uur. Om 18.30 uur is er de gelegenheid om mee te eten met een heerlijke veganistische maaltijd en vanaf 19.00 uur begint de livemuziek.


Entree bedraagt 5 euro. De Groote Weiver bevindt zich op Industrieweg 1a in Wormerveer.