• DOKA

Dokaatjes sparen is meedingen naar prijzen

KROMMENIE De DOKA-winkeliers in Krommenie sluiten het jaar opnieuw af met een feestelijke actie: Dokaatjes-stickers sparen en meedingen naar prachtige prijzen. De eerste prijs in de Dokaatjes-actie bedraagt maar liefst €300,-- aan waardecheques, de tweede prijs €200,-- aan waardecheques en de derde prijs €100,-- aan waardecheques.

De deelnemende winkeliers stellen daarnaast bovendien ook nog eens mooie cadeaubonnen ter beschikking. De trekking is op 8 januari 2019 in grand café Atlantic. Deze Dokaatjes-actie loopt tot en met zaterdag 5 januari.

De DOKA heeft lering getrokken uit de actie van vorig jaar en heeft de opzet iets gewijzigd. Voor iedere tien euro die klanten besteden bij de deelnemende winkeliers krijgen zij een sticker die zij op een spaarkaart moeten plakken.

Een volle kaart (met tien stickers) dient, voorzien van naam en telefoonnummer, in een ton worden gedeponeerd die te vinden is bij Drinks & Gifts op de Heiligeweg 15A, Beku op de Heiligeweg 75, boekhandel Stumpel op de Zuiderhoofdstraat 64 en Groot Schoenen op de Zuiderhoofdstraat 29. De winkeliers die Dokaatjes verstrekken zijn herkenbaar aan DOKA-poster.


'Winkelen in Krommenie is natuurlijk altijd leuk, maar in november en december extra feestelijk. Niet alleen door de Dokaatjes-actie, maar ook door de kerstverlichting en de mooi versierde etalages. En noteer de datum alvast in je agenda. Op 16 december organiseren we weer de Dickens Kerstmarkt met een groot aantal activiteiten,' aldus Krista Peereboom van de DOKA.