• De Zonnebloem

De Zonnebloem actief én op zoek

STREEK Bij de Zonnebloem draait het al 70 jaar om mensen. Wij denken in oplossingen, zodat ook degenen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen (blijven) genieten.

Namens de afdeling in Krommenie/Assendelft Noord staan zo'n 45 vrijwilligers voor hun gasten klaar voor een praatje en/of een kop koffie.

Daarnaast organiseert de afdeling activiteiten/uitstapjes welke zowel in Krommenie als in de regio plaatshebben.

Op zaterdag 25 mei is De Zonnebloem aanwezig op de braderie in Krommenie. Secretaris Dea Mastenbroek vertelt dat zij de bezoekers graag willen informeren over de activiteiten.

'Wij vragen iedereen om ons te steunen met het kopen van een lot (of loten) en een misschien of ongetwijfeld mooie prijs. We hopen op deze manier de activiteiten voor onze gasten betaalbaar te houden. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw zeer welkome bijdrage.'

SECRETARIS/VRIJWILLIGERS Tevens is de Zonnebloem afdeling Krommenie/Assendelft Noord naarstig op zoek naar een secretaris en nieuwe vrijwilligers zijn ook altijd welkom. Voor informatie kan gemaild worden aan of bellen met Dea Mastenbroek via d.mastenbroek@planet.nl / 075-621 26 77.