• Kees Klinkenberg

Centraal Exclusief opent deuren officieel

WORMERVEER Het exclusieve avontuur voor Riccardo Bruijns, Frank Lenards en Ruud Koeman startte al eerder. Aan de Industrieweg 20A is het trio na het nodige 'opruimen'en 'herinrichten' gestart in een hypermoderne en ruim bemeten showroom met hun Centraal Exclusief.

Met hun ruim 40 jaar expertise mogen zij zich een ervaren speler in het segment van jong gebruikte, exclusieve automobielen noemen in dit segment van Mercedes-Benz, Audi en Porsche. 'Hier ligt onze specialiteit maar wordt aangevuld met andere merken als Ferrari en Lamborghini' lieten zij al eerder in dit blad weten. 'Wij richten ons speciaal op exclusieve auto's omdat wij ons daarin het meest thuis voelen. Iedere auto in dit segment reflecteert uw stijl en uw smaak. Uw droom realiseren is dan ook onze missie en onze trots. Daar staan wij voor.'

Donderdag 8 maart zal de GRAND OPENING gaan plaatshebben. Dat zal - zoals van het trio verwacht mag worden - niet onopgemerkt voorbijgaan. 'Tijdens het officiële gedeelte dat duurt van 17.00 tot 20.00 uur zal er minimaal één gast uit de bocht vliegen' klinkt het opgewonden uit de monden van de drie ondernemers.