• Mark Damman

Burgemeester Jan Hamming gids bij boottocht

STREEK Bij een boottocht voor het Arie Lemsfonds zondag 23 juni zal burgemeester Jan Hamming als gastheer en gids aanwezig zijn. De boottocht begint om 16.00 uur bij Houtzaagmolen Het Jonge Schaap en eindigt om 18.00 uur aan de steiger van Windmill Cruises op de Zaanse Schans. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de projecten die het Arie Lemsfonds ondersteunt.

Om de goede doelen, die het Arie Lemsfonds dit jaar ondersteunt, te helpen gaan betrokken Zaankanters initiatieven ontplooien voor het inzamelen van de benodigde middelen en gelden. Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming zal zich dit jaar als eerste gaan inzetten voor het fonds dat is vernoemd naar zijn voorganger Arie Lems. In een exclusieve boottocht zal de eerste burger van Zaanstad een uur lang vertellen over zijn kennismaking met de Zaanstreek. We varen langs bijzondere plaatsen en luisteren naar zijn ervaringen als burgemeester van Zaanstad. In een gezellige informele sfeer is er ook ruimte om hierover vragen aan hem te stellen.

Jan Hamming, de houtzaagmolen Het Jonge Schaap en Windmill Cruises werken belangeloos mee aan deze unieke boottocht. Dit jaar kunnen Stichting inloophuis 1 is Samen en Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek rekenen op de steun van het Arie Lemsfonds.