• www.boulevaartkrommenie.nl

BouleVaart 2018: Summer of Love

KROMMENIE Krommenie, Noordervaartdijk en Vlaar Enveloppen-terrein: BouleVaart komt nu voor de vierde keer in Krommenie en dit jaar zal de liefde en creativiteit van de Summer of Love worden gevierd. Op 17 juni kunnen de bezoekers zich onderdompelen in hippie-sferen en vinden zij Summer of Love in al z'n betekenis over het hele terrein terug. Dus zet de roze bril maar op en haal op tijd die wijde pijpen of Bohemian jurk uit de kast en laat zien dat de liefde nog lang zal leven!

Een dag lang waan je je op Ibiza op onze hippiemarkt, of back in the sixties & seventies terwijl je swingt op lekkere muziek van live-bandjes. Je komt ogen en oren te kort en kunt je hart ophalen aan workshops, tentoonstellingen, zang, dans en sportieve activiteiten. Maar liefde maakt hongerig. Foodlovers zijn op BouleVaart aan het goede adres en worden niet vergeten: natuurlijk is er weer een bonte verscheidenheid aan overheerlijke hapjes op het terrein bij de oergezellige foodtrucks. Plof met je hapje en je drankje lekker neer op een van de loungebanken of slenter met iets lekkers in je hand langs alles wat er te zien en te beleven valt.

BouleVaart zou BouleVaart niet zijn als het water dat langs het dorp loopt geen rol zou spelen: net als vorige edities kan er weer (wedstrijd-) gezwommen worden en op dit moment maken we snode plannen voor een aantal andere spetterende activiteiten in en op de Nauernasche Vaart waar jong en oud aan kan deelnemen. Check voor het volledige programma en nieuwtjes onze geheel vernieuwde website: www.boulevaartkrommenie.nl. Heb je interesse om je als deelnemer op BouleVaart te laten zien dan vind je hier de benodigde info en kun je je inschrijven.

De BouleVaart Summer of Love festival is ook een muziek evenement met twee podia, met De Surphonics, De Mieters, de band zonder toekomst, De Westzijde Jazzband, de Zaanse Parelvissers en meer.