• Het succes van BLINGBLING is vooral te danken aan het trouwe publiek.

BlingBling: grootste reünie in North Sea Venue

STREEK Hier gaan we weer! BLINGBLING! Sterker, dikker en gezelliger dan ooit. 28 oktober zal het feest der herkenning weer plaatshebben in de North Sea Venue in Zaandam. Iedereen is aanwezig op hét 'ons kent ons' feest van de Zaanstreek.

Niet voor niets noemt men BLINGBLING de grootste reunie van Zaanstad. Zaterdag 28 oktober is het 'gelukkig' weer zover, het gezellige classic feest BLINGBLING in de North Sea Venue in Zaandam.

Het immens populaire dansfeest komt deze editie o.a. met bekende DJ's als: ROOG, Deejay Manie, Lucien Foort en All Star Fresh. Door ruim 15 jaar ervaring, weet BLINGBLING elke editie weer iets spectaculairs neer te zetten en ben je gegarandeerd van een avondje pure gezelligheid en goede muziek.

"Het succes van BLINGBLING is uiteraard te danken aan ons trouwe publiek" weet de BLINGBLING organisatie, "Daarom staat deze editie in het teken van ons publiek en geeft BLINGBLING via social media meerdere prijzen weg, waaronder een reis naar Milaan, inclusief vliegticket en twee nachten in een vijf sterren hotel."

Verder heeft de organisatie een quiz uitgezet op Facebook waarmee de bezoekers heerlijke cocktails kunnen winnen van BARPLANET

BLINGBLING is op zaterdag 28 oktober in de North Sea Venue in Zaandam. De deuren gaan om 22.00 open en het feest duurt tot 05.00. Er zijn nog kaarten te koop. Kijk voor meer informatie op www.blingbling.events

WELKOM IN ZAANDAM Voor velen de stad van het welbekende North Sea Venue. Deze populaire uitgaanslocatie, sfeervol gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, biedt de meest uiteenlopende ruimtes voor zowel beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Een plek met verschillende gezichten, zo staat North Sea Venue bekend. Tegelijk een plek waar alle benodigde techniek en ervaring aanwezig is om van elk evenement een succes te maken.

North Sea Venue kan worden gerekend tot één van de meest unieke locaties van Nederland. De roemrijke geschiedenis van het pand heeft niet alleen gezorgd voor een bijzondere status onder het publiek, maar leverde ook een opvallend eigenzinnig interieur, variërend van zaal tot zaal.