• FluXus

Aangenaam KennisMaken bij FluXus

STREEK Om het nieuwe creatieve seizoen na de zomervakantie goed te starten kun je je nu al bij FluXus inschrijven voor workshops die in de laatste week van de vakantie plaatshebben.

Deze workshops onder de titel KennisMaken introduceren nieuwe cursussen en docenten. Vertrouwde lessen uitproberen kan tijdens Open lessen en Proeflessen in september.

Van Guerrilla Street Art, turbo textielkunst tot de Kunst van Elektronica en het Maken van je eigen Game. FluXus heeft weer veel nieuwe maak – workshops op het programma staan. Tijdens de week van het KennisMaken leer je in 1 of 2 dagdelen de basisvaardigheden die je nodig hebt om straks een vervolg workshop te doen of zelfstandig aan de slag te gaan.

OPEN LESSEN

De gehele maand september wordt er extra aandacht geschonken aan de open lessen voor bijvoorbeeld theater of dans. De uitgelezen kans om je danskriebels vorm te geven of je verborgen acteertalent te ontdekken en te ontwikkelen.

Voor het leren bespelen van jouw favoriete instrument kan je, zoals altijd, het gehele jaar terecht voor een proefles.

INFORMATIE EN AANMELDEN Onder 'KennisMaken' op fluxus.nl/agenda vind je een overzicht van de workshops die in de laatste week van de zomervakantie, van 27 augustus tot 2 september, plaatsvinden.

Eind augustus is er in diezelfde agenda onder 'Open Lessen & Proeflessen' een overzicht van de diverse Open Lessen te vinden.

Een proefles voor een muziekinstrument van jouw keuze kun je aanvragen via muziek@fluxus.nl Voor het aanbod kijk je onder 'kies je cursus' op de FluXus site.