Sport lezersnieuws

Monsterrit

Inschrijven MC68, Heremesstraat 8, 1561 PL Krommenie. Inschrijfgeld ? 7,- Start van 8:30 tot 11:00 uur. Routes verkrijgbaar op Garmin of TomTom in het clubhuis van MC68.Geen papieren routes.

Swift wint verenigingsbokaal

Het einde van het wedstrijdseizoen word afgesloten met een Springfestijn in Monnickendam. Verschillende verenigingen strijden uit de Rayon Zaanstreek-Waterland tegen elkaar.

Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa sluit seizoen af met een klapper

Traditiegetrouw wordt het einde van het wedstrijdseizoen van gymnastiek afgesloten met een springfestijn in Monnickendam. Hierbij strijden alle verenigingen uit het rayon Zaanstreek-Waterland per onderdeel voor de prijzen.

LH-Acro afdeling heeft plezier en ambities op de OKWN! 

 

Het afgelopen weekend werd de OKWN weer georganiseerd door District Mid-West. Deze wedstrijd was de laatste Acro wedstrijd van dit seizoen. 

Lennard Broers behaalt 1e dan!

Afgelopen zaterdag behaalde Lennard Broers de zwarte band judo tijdens de Dan-examens in De Goorn. Eerder dit jaar haalde hij al het benodigde aantal wedstrijdpunten om aan het examen deel te mogen nemen.

Koppie Bar Voetbal Tournooi

Het traditionele Koppie Bar voetbal tournooi bij v.v.Assendelft ,kent ook in deze editie een fraai deelnemers veld: fusie club FC Zaandam , K.F.C, Saenden en organisator v.v.Assendelft strijden om de eer.

Blauwe Terp Toernooi

Schrijf je nu in voor het gezelligste toernooi van de Zaanstreek!

13e EDITIE BLAUWE TERP TOERNOOI BIJ TV ASSENDELFT

BILJART PLAY-OFF WEDSTRIJDEN LIBRE bij BVK

BILJART PLAY-OFF wedstrijden bij B.V.K. op zaterdag 14 april Dit biljartseizoen worden voor de eerste keer PLAY-OFF wedstrijden gespeeld van de LIBRE competitie 2017/2018 in het Gewest Noord-Holland Midden.

Pagina's