Sport lezersnieuws

Sporting Krommenie in het (LED) licht gezet!

Na dagen van voorbereiden was het dinsdag 12 maart zover.

Het nieuwe LED scorebord werd symbolisch overgedragen aan de voorzitter Jan Kee.

 

Rommelmarkt en Open Dag bij Overdan

Op zaterdag 30 maart houdt TC Overdan in Assendelft van 10 tot 15 uur een rommelmarkt en open dag. Op de rommelmarkt vind je allemaal leuke spullen die nog best een rondje mee kunnen, en hier en daar misschien wel een echte schat!

Invitatie Toernooi De Cromme Bal

Zaterdag 23 maart start bij De Cromme Bal weer het jaarlijkse Invitatie Toernooi. Een Cromme Bal lid speelt dan met een een introducé van een andere club. Het toernooi staat bekend om de gezellige sfeer.

Meer vrouwen dan ooit op de kieslijsten bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Noord-Holland – Maar liefst 85 vrouwen staan er op de kieslijsten van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Het waterschap in Noord-Holland  heeft daarmee het hoogst aantal vrouwelijke kandidaten van heel Nederland op de lijsten staan.

Eerste zwaar bevochten punt voor de JO11 van FCZSW

ASSENDELFT Woensdag 6 maart heeft de JO11 van FCZSW een gelijkspel behaald tegen het hoog geklasseerde Veerhuys. Een spannende wedstrijd is de norm voor dit team. De week daarvoor werd met 5-4 verloren in Volendam en de wedstrijd daarvoor met 8-9 tegen Scagha.

Koen van Enkhuizen en Marco van het Veer winnen zesde editie voetbalquiz VV Assendelft

Vrijdag 1 maart was het zover; de zesde editie van vv Assendelft voetbalquiz, de datum 1 maart was door veel feitenliefhebbers met rood omcirkeld in hun agenda.

Voetbalquiz VV Assendelft

Vrijdagavond 1 maart 2019 wordt voor de zesde maal de voetbalquiz bij VV Assendelft gehouden. Vorig jaar won team de Bleeke Engel bestaande uit Siem Jan Engel, Jaap Jan Bleeker en Anne Bleeker. Wie worden hun opvolgers? Het begint om 20 uur en de deelname is gratis.

De acro afdeling van LH vertedert en wint

Op de districtswedstrijden in Wormer werden de acro teams van Lycurgus-Hygiëa aangemoedigd door het publiek dat in grote getale aanwezig was om het spektakel te bewonderen. Al deze aandacht leverde ook prima resultaten op.

Jongensturners LH evenaren de meisjesselectie

Het afgelopen weekend was ook de tweede competitiewedstrijd voor het seizoen voor de jongensturners van Lycurgus-Hygiëa. Vooral bij de jongste turners was goed te zien dat het al wat minder spannend was dan de eerste keer.

jan loocks bvk clubkampioen bandstoten 2018


 

JAN LOOCKS  B.V.K. Kampioen Bandstoten 2018   

 

Zaterdag 26 januari werd er aan de Zonnelaan in Krommenie

gebiljart om het B.V.K. Kampioenschap Bandstoten 2018.

De wedstrijdleiding liet de 8 deelnemers middels 2 poules

Pagina's