Sport lezersnieuws

Gymvereniging Swift verover de beker tijdens Springfestijn

Afgelopen zaterdag hebben de turndames en heren van Swift Assendelft meegedaan aan het Springfestijn in Monnickendam. Net als vorige jaar hebben zij de meeste punten behaald en daardoor mogen zij wederom de wisselbeker weer mee naar huis nemen.

 

 

SVA o14-1 haalt Limburgse cup binnen

GENNEP - SVA o14-1 heeft afgelopen weekend in Gennep de prestigieuze North Limburg Trophy veroverd.

Assendelft JO11-2 kampioen

De JO11-2 van vv Assendelft is afgelopen zaterdag dankzij een eclatante 9-1 overwinning op concurrent Velsen kampioen geworden. Met nog één wedstrijd te spelen zijn ze niet meer te achterhalen. In tien wedstrijden zijn namelijk maar liefst 28 punten gehaald (9 overwinningen en één gelijkspel).

Hockey clinic voor jongens 6 - 13 jaar!

Hockey is een geweldige sport en je hebt nu de kans om het zelf te proberen. Op donderdag 30 mei a.s. van 10.00 - 11.30 uur organiseert de enige Zaanse hockeyclub een hockey clinic voor jongens tussen de 6 en 13 jaar. Wat ga je doen?

Jill Doest Nederlands kampioen judo.

Dertien jarige Jill Doest uit Assendelft, Nederlands Kampioen Judo -15 jaar. Op zaterdag 6 april 2019, werden de Nederlandse kampioenschappen Judo -15 jaar gehouden in sportcentrum Leek te Leek, georganiseerd door Judo Bond Nederland.

Sporten op Playground Rosarium

Sinds 2012 is er in het Rosariumpark in Krommenie een Krajicek Playground. Dit is niet alleen een speel- en sportruimte voor de jeugd, maar ook een kans voor jongeren uit de wijk om een beurs te verdienen door hier activiteiten te begeleiden.

Biljarter Ed Schaak op weg naar het Nederlands Kampioenschap Bandstoten

Vrijdagavond 22 maart j.l. begon Ed Schaak (van B.V.K. uit Krommenie) aan zijn eerste 2 kwalificatie-wedstrijden voor het NK Bandstoten, die hij vervolgens glansrijk won. Bovendien had hij van alle 7 andere deelnemers de hoogste serie gemaakt 16 caramboles).

Country Wilma verrast spelers SVA 1 met nieuwe CD

Zangeres en mascotte van SVA Country Wilma kwam donderdagavond 4 april speciaal naar SVA om haar nieuwe CD aan haar grote fans, de spelers van SVA 1, te overhandigen.

Afronding competitie LH met 10 medailles


 

Tijdens de laatste competitiewedstrijd van het turnseizoen in de sporthal van Wormer, zijn er door de meisjes/damesselectie van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa goede zaken gedaan.

Pagina's